آیا ضمیر علیکم در آیه تطهیر دلالت بر درستی ادعای شیعه دارد؟

آیا ضمیر علیکم در آیه تطهیر دلالت بر درستی ادعای شیعه دارد؟
جواب شیعه:
شیعه می گوید ضمیر علیکم در آیه:
« إِنَّمَا یرِیدُ اللَّهُ لِیذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَیطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا » دلیل است بر اینکه منظور آیه ،زنان پیامبر نیست زیرا اگر مقصود زنان می بود باید ضمیر جمع مونث ( علیکن ) می آمد! و ضمیر جمع مذکر (علیکم ) دلالت دارد بر اینکه این آیه درباره ۵ تن است!
اما جواب ما:
کلمه اهل البیت در زبان عربی یک حرف مذکر است. زیرا معمولاً اهل هر خانه ای را زنان و مردان و دختران و پسران تشکیل می دهند و خانه ای که فقط افراد آن مؤنث باشند قابل تصور نیست، لذا عرب ها عادتاً با کلمه اهل البیت ضمیر مذکر را بکار می برند. و این هم دلایل قرآنی که شاید زبان شیعه را ببندد.
قَالُوا أَتَعْجَبِینَ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ رَحْمَتُ اللَّهِ وَبَرَکَاتُهُ عَلَیکُمْ أَهْلَ الْبَیتِ إِنَّهُ حَمِیدٌ مَجِیدٌ
گفتند: «آیا از فرمان خدا تعجب می کنی؟! این رحمت خدا و برکاتش بر شما خانواده است؛ چرا که او ستوده و والا است!» «هود/۷۳»
آیه خطاب به ساره زن حضرت ابراهیم است و در آن خانه فقط ساره بود. اهل بیت فقط ساره بود. اما با این وجود ضمیر مذکر آمده است.«الأحزاب/۳۳»
« وَحَرَّمْنَا عَلَیهِ الْمَرَاضِعَ مِنْ قَبْلُ فَقَالَتْ هَلْ أَدُلُّکُمْ عَلَى أَهْلِ بَیتٍ یکْفُلُونَهُ لَکُمْ وَ هُمْ لَهُ نَاصِحُونَ » «القصص/۱۲»
ما همه زنان شیرده را از پیش بر او حرام کردیم (تا تنها به آغوش مادر بازگردد)؛ و خواهرش (که بی تابی مأموران را برای پیدا کردن دایه مشاهده کرد) گفت: آیا شما را به خانوادهای راهنمایی کنم که میتوانند این نوزاد را برای شما کفالت کنند و خیرخواه او باشند.
در آیه فوق منظور از اهل بیت ، مادر موسی است اما با این وجود باز ضمیر بصورت مذکر آمده تا شاید ضمیر و وجدان شیعه ها بیدار شود و حق را بپذیرند.
دوماً:
در ۵ تن شما یک نفر، زن است! پس چرا ضمیر جمع مذکر آمده؟!
چرا نیامده علیکم و علیکِ؟
میدانم که جواب شما چیست!
بله اگر مخاطبین مجموعه ای از زن و مرد باشند ضمیر مذکر ،غالب می شود و گروه را با ضمیر مذکر خطاب می کنیم.
و این را هم اگر نمی دانید بدانید که اگر در گروهی صد نفره ،۹۹ نفر زن باشند و یک نفر مرد،باز ضمیر مذکر را برای آن گروه بکار می برند! این دستور زبان عربی است.
پس وقتی آیه می گوید: «ِِوَقَرْنَ فِی بُیوتِکُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِیهِ الْأُولَى وَأَقِمْنَ الصَّلَاهَ وَآتِینَ الزَّکَاهَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ إِنَّمَا یرِیدُ اللَّهُ لِیذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَیطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا »
« و ای همسران پیامبر ، در خانههای خود بمانید، و همچون دوران جاهلیت نخستین (در میان مردم) ظاهر نشوید، و نماز را برپا دارید، و زکات را بپردازید، و خدا و رسولش را اطاعت کنید؛ براستی که خداوند میخواهد پلیدی و گناه را از شما اهل بیت دور کند و کاملا شما را پاک سازد.»
پس اینجا منظور از اهل بیتی است که متشکل است از پیامبر و زنانش، پس باید که ضمیر مذکر می آمد! و باز تکرار می کنیم که اصلا خود کلمه (اهل بیت)، کلمه ای مذکر است.
نویسنده : محمد باقر سجودی شیعه ی هدایت یافته به اهل سنت و جماعت